MM

Vélemények

Kiváló sminkes, aki folyamatosan profiknál képzi magát tovább. Követi a legújabb trendeket, és a legprofibb smink termékekkel dolgozik. Precíz, és nagyon odafigyel arra, hogy minél inkább személyre szabott sminket készítsen, akár a természetesség, akár egy erősebb, hangsúlyos smink az elvárás. Tanácsaival segít abban, hogy megtaláljuk a saját bőrtipusunknak leginkább megfelelő termékeket, amiket a hétköznapok során használunk. Nagyon ajánlom mindenkinek.

Piroska


Nagyon tetszett a smink és meg sem mozdult rajtam!

Anna


Nagyon örültem, hogy részt vettem a sminktanfolyamon. Szívesen ajánlom minden anyukatárs figyelmébe, aki szeretne egy kicsit “tudatosabb”, bátrabb, gyakorlottabb lenni a sminkelés terén. Sok-sok információt szívtam magamba (szóval lehet a hétköznapokban gyakorolni, a tudásanyagot kamatoztatni:))) Márti, az oktató nagyon pozitív személyiség, kedves, segítőkész.

Orsi


Super volt minden, a smink is! Jobban tetszett mint a próbasmink, viselni is jobb érzés volt, nagyon meg voltam elégedve vele és csak dícsérő szvakat hallottam!

Zsuzsi


Múlt hét pénteken volt lehetőségem igénybe venni – végre – az alkalmi smink elkészítését Mártinál. Egyszerűen fantasztikusan sikerült! Rendkívül ügyes, alapos szakember, emellett szórakoztató 1 órát is tölthettem nála. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Kati


Márti nagyon profin a fotózáson használt ruhákhoz, az arcomhoz egyaránt tökéletes színt választott, nagyon tetszett a végeredmény.

Viki


Nem voltam sosem egy sminkbajnok. Szerettem volna egy kicsit bátrabban kísérletezni a színekkel, de nem tudtam, hogy fogjak neki, hogy ne menjen el a kedvem a végére… Kisgyermekek mellett erre azonban nincs idő. Örültem ennek a két órának, mert kicsit én lehettem a központban és Márti kedves, nyilt, segitőkész egyénisége eloszlatta bennem a kételyt, hogy én is képes lehetek-e valami hasonlót alkotni az arcomon. Ellátott jótanácsokkal és bármikor fordulhatok hozzá eztán is. Mindenkinek ajánlani tudom: a szakértelem párosul a kedvességgel!

Mária


Minden szuper volt, reggel 6-ig ment a buli, de a sminkem még ma is tartott! Köszönöm szépen a profi munkát!

Bea


Nagyon régóta szerettem volna eljutni egy márka-és cégfüggetlen sminktanfolyamra, ahol kicsit felülvizsgáljuk az eddigi smink készletemet, ahol személyre szabott tanácsokat és házi praktikákat kapok, mire kell odafigyelnem a saját sminkem elkészítésénél. Mi az, amit semmiképp ne csináljak (rossz beidegződések), és mi az, amivel bátran próbálkozhatok, mert az arc-és szemformámhoz remekül passzol. Márti végtelen türelemmel és hozzáértéssel magyarázott és mutatott meg mindent,ami érdekelt. A legtanulságosabb az volt, mikor a kiválasztott sminket az arcom másik felén nekem kellett elkészítenem. Akkor aztán előkerültek a műhelytitkok. Nagyon élveztem a kurzust és hatalmas lépést tettem a saját stílusom kialakításához vezető úton.

Zsófi


Teljesen odavagyok a sminkemért:) tényleg ledöbbentően a legjobbat hoztad ki belőlem. Köszönöm!

Noncsi


Mindenkitől dícséretet kaptunk! Köszönjük, hogy te is hozzájárultál ahhoz, hogy ez a nap tökéletes lehessen!

Ági


Nagyon nagyon szuper, tökéletes volt a smink, sikerült megúsznom komolyabb bőgés nélkül, úgyhogy ott sem kenődött el semmi, és a gratulációknál sem puszilták le rólam, pedig vagy egy órán keresztül fogadtuk a gratulációkat a szertartás után, 230 ember biztosan végigpuszilt :) Szóval köszönöm szépen a profi munkát!

Hajni


Nem nagyon szoktam sminkelni, viszont a Magyaródi make-up-nak köszönhetően kedvet kaptam hozzá. Az esküvői sminkem tökéletes volt, mert Márti időt és energiát szánt arra, hogy megtudja mi áll jól nekem, milyen sminkben érzem jól magam. Köszönöm a sminket, nincsenek szavak mennyire gyönyörű volt és páromnak is nagyon tetszett! :)

Eszter


A sminkkel minden rendben volt, este 11kor szinte még ugyanúgy állt rajtam, ahogy eljöttem tőled :)

Vivi


Bevallom nagyon sok sminkes oldalt végig néztem mielőtt Mártira esett a választásom. Szerettem volna az esküvőm alkalmából profi kezekre bízni magam és ez tökéletesen sikerült is. Mindkét variáció nagyon tetszett amit nekem készített és igazán jól éreztem magam Nála a sminkelés alatt is. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki egy kicsit mer kilépni az egyhangúságból. Csak engedd el magad! Mártinál jó kezekben vagy! :)

Orsi